Onze Koers en Bakens

Onze koers en bakens

“Rivermaas wil als Nederlandse rederij met een kwalitatief goed netwerk in de kustscheepvaart bijdragen aan een gezonde, veilige scheepvaartsector met toekomst. Een toekomst die kwalitatief goede service inhoudt voor investeerders en verschepers.”

Onze koers

Onze koers

Het is volgens Rivermaas essentieel om iedereen aan boord te krijgen als het gaat om focus op het belang van de klant. Rivermaas gelooft in team-play

Platform

Op basis van vertrouwensrelaties wordt een platform geboden waarin partijen met behoud van hun eigen identiteit en door samenwerking gezamenlijk toegevoegde waarde creëren in de scheepvaartsector.investeerders

Rivermaas richt zich op investeerders die affiniteit hebben met de scheepvaart en een netwerk willen vormen vanuit Rivermaas. Rivermaas wil op transparante wijze de belangen behartigen van investeerders.Ondersteuning

Het inzetten en optimaal ondersteunen van een betrokken bemanning op de schepen, dus officieren en matrozen, vormt een belangrijk onderdeel van het behalen van het doel. Rivermaas gelooft daarbij in een crew die eigen verantwoordelijkheid neemt en krijgt.

Onze bakens

“Rivermaas streeft ernaar een relatief kleine, wendbare organisatie te blijven met een netwerk van specialistische samenwerkingspartners.”

Rivermaas wil komende jaren vanuit deze visie blijven deelnemen aan nieuwe scheepvaartprojecten samen met en voor haar netwerk van investeerders. Rivermaas wil daartoe ook meer investeerders aantrekken.

Door zelf ook mee te investeren en door zelf het technisch management van schepen te blijven verzorgen, gelooft Rivermaas dat er zowel in het technisch management, crew management en financial management een eigen signatuur kan worden afgegeven ten dienste van de investeerders.

Als dit leidt tot groei van de organisatie, dan alleen onder voorwaarde van behoud van kwaliteit op alle terreinen. Rivermaas wil zo bekend staan als organisatie die bijdraagt aan verantwoorde vernieuwing van investeren en technisch management in de kustscheepvaart, als goede werkgever en als flexibele, open organisatie.